Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΜΈΤΡΗΣΗ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝ

«Τα παιδιά είναι το μέλλον. Δεν θα τα αφήσουμε να το καταστρέψουν.» Ο υπουργός κοίταξε όλους τους παρευρισκόμενους μεγαλοδημοσιογράφους .
«Και δεν αναφέρομαι μόνο σε ανήλικα αλλά και στο target group 18-25 ετών. Δεν αλλάζουν και πολύ έως αυτήν την ηλικία. Αντί για πλεηστεησον παίρνουν μηχανάκια και αυτοκίνητα, αντί να παίζουν ποδόσφαιρο για να χώσουν την μπάλα στο πλεκτό κοιτάνε να τον χώσουν σε καμιά γκόμενα. Οι κοπέλες στολίζουν και βάφουν τον εαυτό τους αντί για τις κούκλες τους και τα περιοδικά μόδας δεν γράφουν για το πώς να φτιάξουν πετυχημένα σουτζουκάκια αλλά πως να γίνουν εξπέρ στον πεοθηλασμό.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ που βοηθάνε τον κόσμο να ζήσει την ζωή του μέσα από τις ζωές των άλλων, και πως χάρη στις δικές σας συντονισμένες προσπάθειες μας απένειμε η Διεθνής Αμνησία το πρώτο βραβείο για την διάσωση αλλά κυρίως την προώθηση του στρουθοκαμηλισμού. Την Δευτέρα θα έχω συνάντηση με τους πρωθυπουργούς άνευ χαρτοφυλακίου για να συντονίσουμε την δημιουργία 28 επιτροπών οι οποίες θα στελεχωθούν από εσάς, με σκοπό την ίδρυση και χρηματοδότηση 87 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Επόμενο θέμα της σημερινής ατζέντας μας είναι η προβολή των σκανδάλων για το επόμενο εξάμηνο. Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους της αντιπολίτευσης και των αποκαλούμενων αριστερών – δεξιών κομμάτων να είναι πιο καυστικοί και αιχμηροί στις κριτικές τους, διότι υπάρχει μερίδα του κόσμου που έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι υπάρχει διαπλοκή, συναλλαγή και συμψηφιστικές τάσεις μεταξύ μας.
Λοιπόν, σε αυτό το έγγραφο υπάρχουν 12 προτεινόμενα σκάνδαλα, ατασθαλίες βουλευτών, πολιτευόμενων, δημόσιων και θρησκευτικών προσώπων. Θα ήθελα να την μελετήσετε και να την συμπληρώσετε εάν πιστεύετε ότι θα βοηθούσε. Στην συνέχεια θα καθορίσουμε με ποια χρονολογική σειρά τους προσεχείς μήνες θα δημοσιοποιηθούν.
Κλείνοντας να τονίσω την ρήση που έθρεψε γενιές και γενιές Ελλήνων.
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
Μόνο ενωμένα όλα τα κόμματα θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την θέση μας

Ευχαριστώ για την στήριξή και επίσης θα ήθελα να μην ακούγεται τόσο συχνά το όνομα Κορνήλιος Καστοριάδης. Η δημοκρατία που προτείνει είναι ενοχλητική για την δημοκρατία μας.

Υπουργείο Ψωμιού, Πενίας & Σκευασμάτων
Χαράλαμπος Σγουραμάλης