Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

join the resistance fall in love

Δυστυχώς δεν έχει υπότιτλους, αλλά το κείμενο μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ

3 σχόλια:

Fevos Man είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Fevos Man είπε...

Τελειο! Αυτο που με ενοχλει με την εποχη μας ειναι η συνεχης χρηση των λεξεων ερωτας και αγαπη, ως κατι καθημερινο. Για μενα, αγαπη ειναι ο πανισχυρος δεσμος που αναπτυσσεται αναμεσα σε 2 ατομα, οταν μεταξυ τους υπαρχει απολυτη ειλικρινεια, ανιδιοτελες δοσιμο και εξοικειωση.
Ο ερωτας ειναι λιγοτερο αγνο αισθημα, και πιο ισχυρο. Εμπεριεχει την αγαπη, αλλα ειναι απαραιτητος και ο αλληλο-θαυμασμος, η υπερτατη εκτιμηση του αλλου ως προσωπικοτητα,εμφανιση και συμπεριφορα. Δεν ειναι ανιδιοτελης αλλα κτητικος, και ταυτοχρονα δημιουργικος, πανισχυρος και επικινδυνος.
Ειχα την τυχη να συναντησω την πραγματικη αγαπη μια φορα, χωρις να ειμαι σιγουρος αν θα τη ξανασυναντησω. Ειχα συναντησει και τον ερωτα, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν θελω να τον ξανασυναντησω- αν εχω τα κοτσια για κατι τοσο οριακο.
Με ενοχλει οταν καθημερινα χρησιμοποιουνται αυτες οι λεξεις για να περιγραψουν την καθε ορμονικη διεγερση, ακομα και απο καλλιτεχνες.
Ευγε! Αυτο το βιντεο λεει ολα οσα σκεφτομουν εδω και χρονια.

Fevos Man είπε...

ΥΓ: Ενδεικτικο του μεγαλειου του ελληνικου πολιτισμου που υπηρξε καποτε, ειναι η υπαρξη διαφορετικων λεξεων για τον ερωτα και την αγαπη (κατι που δεν ισχυει στα αγγλικα). Καποτε ξεραμε τι σημαινουν αυτες οι λεξεις, και οτι υπαρχει διαφορα αναμεσα σ αυτα τα 2.